Політика конфіденційності

Ласкаво просимо в інтернет-магазин wineyard.com.ua (далі іменується «ВАЙН ЯРД» або сайт wineyard.com.ua). Це офіційний сайт ТОВ «ВАЙН ЯРД».

Уважно прочитайте нашу Політику конфіденційності. Ця Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт чи соціальні мережі і діє для всього сайту wineyard.com.ua. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

У деяких випадках ми можемо публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних розділів сайту. Якщо вам потрібна додаткова інформація про способи обробки ваших особистих даних на сайті wineyard.com.ua, надішліть запит електронною поштою на адресу wineyardua@gmail.com

Останнє оновлення: 31 березня 2021 р.

Збір та використання даних

Сайт wineyard.com.ua збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем. Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:

  • надання Послуг Користувачеві;

  • ідентифікація Користувача;

  • взаємодія з Користувачем;

  • надіслання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;

  • проведення статистичних та інших досліджень;

  • обробка платежів Користувача;

  • моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій

"ВАЙН ЯРД" може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:

  • замовленні товарів;

  • заповненні наших анкет і опитувальників;

  • спілкуванні з нами за допомогою звичайної або електронної пошти, по телефону та на наших сторінках в соціальних мережах:https://www.facebook.com/wineyard.lutsk
    https://www.instagram.com/wineyard.lutsk

Сайт wineyard.com.ua в тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище та ім'я;

  • ваш вік

  • поштову та електронну адресу;

  • номер телефону;

  • хронологію покупок;

  • розмови в чаті, ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;

  • ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
Подібна інформація збирається і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України, в рамках Компанії «ВАЙН ЯРД». Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності.

Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

Сайт wineyard.com.ua обробляє особисту інформацію на серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Файли cookie, інформація про відвідування

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, інформацію про досягнення ним повноліття, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Wineyard.com.ua також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету.

При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується тільки сайту wineyard.com.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Надання доступу до інформації

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з сайтом wineyard.com.ua, крім таких випадків:

  • Користувач дав на це свою згоду
Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з сайтом wineyard.com.ua, якщо ви надали на це згоду.

  • Для обробки третіми сторонами
Ми можемо надати персональні дані на обробку іншим довіреним організаціям та особам у відповідності з нашою політикою конфіденційності.

  • На вимогу законодавства
У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідні з метою:
- Дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органі
- Дотримання чинних Умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень
- Виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок
- Захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки сайту wineyard.com.ua, її користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо сайт wineyard.com.ua візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

Захист інформації

Сайт wineyard.com.ua здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства і приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Зміна персональних даних

Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу wineyardua@gmail.com Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу wineyardua@gmail.com. Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

Дотримання вимог

Дана Політика конфіденційності відображає основні принципи використання інформації ТОВ «ВАЙН ЯРД». Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи ТОВ «ВАЙН ЯРД» свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати нам свою особисту інформацію і покинути сайт.

Ми регулярно перевіряємо дотримання Політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між сайтом wineyard.com.ua і приватною особою.

Зміна політики конфіденційності

Сайт wineyard.com.ua вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.

Made on
Tilda